OkDo Construct, Sint-Niklaas

OkDo Construct
Industriepark West 73
9100 Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen
Telefoon:
03 780 98 19
Telefoon:
0800 95 660
Geverifieerde lijst, geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden

Economische Info

KvK-nummer
0538 502 725
BTW Reg.
BE 0538.502.725

Beschrijving

U bent op zoek naar een betrouwbare partner voor uw nieuwbouw of voor verbouwingen aan uw woning of ander gebouw? OkDo Construct is de ideale partner! Het is een jong en dynamisch bedrijf, waarbij de werken worden uitgevoerd binnen de afgesproken termijn aan een zeer interessante prijs. Wij werken in heel België, dus heel Vlaanderen maar ook in Brussel en Wallonië. Wij hebben het QualityPRO-label, wat staat voor kwalitatief uitgevoerd werk en financiële zekerheid. De vooruitbetalingen worden secuur bewaard op een aparte rekening zodat u geen stress ondergaat. U heeft plannen voor een nieuwbouw, een uitbreiding van een gebouw, renovatiewerken zoals dakwerken, isolatiewerken, elektriciteitswerken, één enkel adres: OkDo Construct helpt u van a tot z.

 1. Aanbouw
 2. Nieuwbouw
 3. Renovatie
 4. Verwarming

Gedetailleerde beschrijving:
U heeft bouwplannen ? U wenst een oudere woning totaal te renoveren ? U wilt uw woning uitbreiden met een aanbouw ? Dat bent u op het juiste adres! OkDo Construct is een jong en dynamisch bedrijf, de gedroomde partner om uw wensen aan toe te vertrouwen. Wij zorgen voor de volledige opvolging van de werf, zoeken voor iedere klus de juiste stielman met ervaring, helpen met het opstellen van het dossier en de aanvraag van alle mogelijke premies en zorgen voor een feilloze afhandeling, binnen de afgesproken termijn van de werken. Daardoor beantwoorden al onze werken aan de verwachtingen van de klant. Ruwbouwwerken, dakwerken, tegelwerken, isolatiewerken, plafoneerwerken, elektriciteit, sanitair, schrijnwerken, nieuwe ramen en deuren, nieuwe verwarming, een aanbouw, zelfs nieuwbouw.
Wij zorgen voor alles van a tot z, vanaf het plan in uw hoofd via de realisatie van het plan op papier, het uitzoeken van de materialen, de uitvoer van de werken, de opvolging van de werf tot aan de oplevering van de werken. Een sleutel-op-de-deur optie voor iedere klus. Bouwen en verbouwen was nog nooit zo fijn.
Okdo Construct heeft het qualityPRO-label, wat garant staat voor kwaliteit, respect van de afspraken, in orde zijn wat verzekeringen betreft en financiële zekerheid. Wij zijn actief in heel Vlaanderen, maar ook in Brussel en in Wallonië.
Trefwoorden:
Nieuwbouw, Bouw, Vlaanderen, Verbouwing, Renovatiewerken, Brussel, België
Verzorgingsgebied
Antwerpen, Brussel, Brabant, Mechelen, Sint Niklaas, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Leuven, Limburg, Hasselt, Sint Truiden, Oostende, Brugge, Kortrijk, Veurne, Genk, Geel, Herentals, Aarschot, Ieper, Dendermonde, Blankenberge, De Panne, Eeklo, Vlaanderen
Gesproken talen
Nederlands, Frans
Beschikbare betalingsmethoden
 • Cheque
  Cheque
 • Bank transfer
  Bank transfer
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor OkDo Construct!

Deel je ervaringen!

Contacten

Jean Verschuren
KLANTENSERVICE

Bericht versturen

(0)800 95 660

  Premium-record boeken

  Producten

  OkDo-Construct-Nieuwbouw
  Nieuwbouw Zin in een nieuwe woning? Wij zijn de ideale partner voor het verwezenlijken van uw droomhuis, overal in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

  OkDo-Construct-Renoveren
  Renovatiewerken Wij zijn de ideale partner voor al je renovatiewerken aan je woning: dakwerken, grondwerken, aanbouw, isolatiewerken, nieuwe ramen of deuren, nieuwe verwarming, aanleg tuin en terras
  Facebook