AguaVibes, Deurne

Geverifieerde lijst, geactualiseerd op woensdag 13 maart 2019 van Peter

Openingstijden

vrijdagvr
9:00 – 18:00
zaterdagzaGesloten
zondagzoGesloten
maandagma
9:00 – 18:00
dinsdagdi
9:00 – 18:00
woensdagwo
9:00 – 18:00
donderdagdo**
9:00 – 18:00
Hemelvaartsdag - De openingstijden kunnen afwijken
Geopend.
Sluit in  2 h 11 min.
2 h 11 min

Economische Info

Bedrijfsnaam
AguaVibes
BTW Reg.
BE 0449.645.478

Beschrijving

AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn.


Gedetailleerde beschrijving:
AguaVibes staat voor gezond water. We concentreren ons op de gezondheid van mensen, het milieu en toestellen. Daarom ontwikkelen we producten die jouw gezondheid bevorderen en ecologisch zijn. We beseffen dat water de basis is van al het leven. En het verdient dan ook onze focus.

Zo ontwikkelden we de Water Activator, de waterontharder van de toekomst. De Water Activator behandelt water door middel van een elektromagnetisch veld, waardoor kalkvorming voorkomen wordt.

Dankzij de Water Activator zet de kalk in het leidingwater zich niet langer af tegen de wanden van je leidingen, sanitaire onderdelen en huishoudelijke apparaten. Bovendien blijven de voedzame mineralen zoals calcium en magnesium in het water.

De Water Activator is in tegenstelling tot een traditionele waterverzachter aansluitbaar op het drinkwater. Verder heeft de Water Activator geen onderhoud nodig en ligt het verbruik laag, wat jou heel wat kosten uitspaart. Ook worden er geen chemische producten gebruikt.

De Water Activator is het resultaat van 20 jaar innovatie en research. De werking van de Water Activator is uiterst betrouwbaar en aangetoond door verschillende academische studies. Met onze uniek gepatenteerde technologie behaalden we het Europese Goedkeuringsattest (label CE).
Beschrijving in een vreemde taal:
AguaVibes stands for healthy water. We focus on the health of people, the environment and equipment. That is why we develop products that contribute to your health and are ecological.
The Water Activator for example is the water softener of the future. The Water Activator treats water through an electromagnetic field, preventing limescale in your pipes, sanitary components and household appliances.
In addition, the nutritious minerals such as calcium and magnesium remain in the water.
Trefwoorden:
Waterverzachter, Waterontharder, Waterontkalker, kalkaanslag verwijderen, waterverzachter kopen
Gesproken talen
Dutch, English
AguaVibes zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor AguaVibes!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook