Iduna, Turnhout

Geverifieerde lijst, geactualiseerd op 26/11/2019

Openingstijden

Deze tijden kunnen als gevolg van door de overheid opgelegde coronavirus-beperkingen variëren.
zondagzoGesloten
maandagma
9:00 – 15:00
Tweede Pinksterdag - De openingstijden kunnen afwijken
dinsdagdi
15:00 – 19:00
woensdagwo
9:00 – 15:00
donderdagdo
15:00 – 19:00
vrijdagvr
9:00 – 15:00
zaterdagzaGesloten
Gesloten.
Opent in  23 h 45 min.
23 h 45 min

Beschrijving

Ik ben Sabine, huidtherapeut. Als eerste in België bied ik een gegarandeerd succesvol programma voor mensen met acné. Ik heb jaren aan deze aanpak gewerkt en de resultaten zijn geweldig.


Gedetailleerde beschrijving:
Ik ben Sabine, huidtherapeut. Als eerste in België bied ik een gegarandeerd succesvol programma voor mensen met acné. Ik heb jaren aan deze aanpak gewerkt en de resultaten zijn geweldig
Ik zal je iets vertellen waar ik me eigenlijk een beetje ongemakkelijk bij voel. Mijn expertise in huidgezondheid komt namelijk voort uit een grote frustratie. Vroeger heb ik last gehad van heel ontsierend clownseczeem. Ik weet daardoor op hoeveel vlakken in je leven een gezichtsprobleem kan doorwerken. Die frustratie is nu mijn grootste drijfveer geworden. Het doel van Iduna is om mensen met acné die de moed dreigen op te geven, de regie terug te geven over hun huid. Zodat zij zich net als ik weer durven te laten zien!

Mijn werkwijze is uniek in België. Ik kijk verder dan de symptomen: we pakken het probleem bij de basis aan. Ingrediëntenleer is daarbij heel belangrijk. Ik werk niet met antibiotica en dure, vaak ongezonde crèmes, maar kijk wat de huid van de klant nodig heeft op het gebied van voeding, beweging, verzorging en producten. We zoeken systematisch naar de oorzaak van je probleem en vinden zo uit waar jouw huid echt baat bij heeft. Een behandeling bij Iduna werkt daarom altijd op de lange termijn en kan je veel geld besparen, omdat je voortaan geen miskopen doet en niet steeds opnieuw in behandeling hoeft.
¿
Trefwoorden:
Natuurlijke Cosmetica, Acne Behandeling, Make-Up Workshop, Behandeling Huidproblemen, Huidtherapeut Turnhout, Jeugdpuistjes Behandelen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Iduna!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook